Oameni carora le sunt recunoscator

Multumesc tie celui care imi citesti povestea. Iti multumesc pentru ca ti-ai rapit din timpul tau o clipa si ti-ai deschis sufletul in fata incercarilor mele.

Multumesc tuturor celor care se roaga pentru mine (si stiu sigur ca nu sunt putini). Multumesc preotilor minunati care au reusit sa-mi intareasca parintii si acelor oameni deosebiti care prin metode naturiste si energii pozitive gasesc intotdeauna o rezolvare la orice problema as avea.

Multumesc celor care m-au ajutat pana acum, pentru ca ori de cate ori am intampinat o problema de ordin financiar Doamne Doamne a trimis ingerasii care prin oamenii minunati de pe pamant mi-au oferit sumele necesare. De aceea nu am nicio indoiala ca sumele enorme la o prima vedere de care am nevoie acum se vor strange. Pentru ca viata mi-a demonstrat ca nimic nu este imposibil. Multumesc si celor care ma vor ajuta de acum inainte, sunt optimist pentru ca lui Dumnezeu nu trebuie sa-i spunem cat de mari sunt problemele noastre, ci problemelor cat de mare este Dumnezeu.

Multumesc celor care zi de zi, cu rabdare si dragoste ma invata sa traiesc printre voi; kinetoterapeuti, psihologi si logopezi, oameni minunati care si-au dedicat viata spre a darui viata. Va multumesc si incerc in fiecare clipa sa va fac mandri de mine.

Multumesc domnilor doctori care, chiar daca majoritatea dintre ei ma considera un caz pierdut si imi intreaba parintii de ce nu mai fac un copil ( dar eu ce sunt domnilor doctori???? ) incearca sa faca ceva pentru mine. Multumesc tie, draga domnule doctor care m-ai adus pe lume; m-ai condamnat la o viata cu posibilitati reduse dar, fara sa stii, mi-ai dat ocazia sa demonstrez tuturor ca sunt un luptator si ca miracolele exista. Viata mea este un miracol.

Mai presus de toate multumesc Universului mare si frumos a carui parte sunt. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit mie si parintilor mei si sunt sigur ca EL are planuri marete pentru mine. Merg pe mana lui si astept cu inima deschisa noile provocari.

0 comments :